www.nor-techboats.net
Home Kontakt Navigering
 
Om Nor-Tech
 
Om Nor-Tech Våre båtmodeller Repotasjer Nyheter Brukte båter

Turbine Marine
Samarbeidspartner med Nor-Tech som leverer turbiner som et alternativ til bensin/dieselmotor

 


 
 

Nor-Tech Hi-Performanceboats

-Ble etablert i Ft.Myers på vestkysten av Florida i 1992. Kameratene    Trond Schou fra Drøbak og
Nils Johnsen fra Oslo hadde sett mulighetene til å produsere og selge Hi-Performancebåter til det amerikanske markedet. De to friskussene hadde produsert en 50 fots V-bunnsbåt under navnet

High-Tech 5000 i Norge/Lysekil,Sverige uten at det hadde tatt helt av. Men i Hi-Performance båtenes paradis- Florida så de mulighetene og det var her det hele startet. Etter noen år ble V-380 laget og etter hvert kom SuperCat 5000 som vikelig satt Nils på kartet som en eminent designer. Etter hvert kom V-4300 SuperCat 3600 og SuperCat 4300. De siste årene har salget på V-380 vært svært moderat og det ble bestemt å gi denne modellen et nytt design og relansere denne under navnet 3900. Både skrog og innerliner er helt nytt design og allerede under lanseringen på Miami Int. Boatshow 2005 fikk vi fantastiske tilbakemeldinger på det nye designet.

Ny SuperYacht 80.

Et utrolig spennede prosjekt som skal lanseres under Ft.Lauderdale boatshow okt. 2005. To yacher er allerede solgt og er under bygging. Den ene 80 fots Superyachten skal utstyres med 2 x Catepillar 32 (32,1 ltrs motor) på 1676 HK hver og med TwinDisk Arneson 12 Surfacedrives vil denne båten ha en estimert topphastighet på opp mot 60 knop.

Nor-Tech Norway AS

Arendalsmennene Per Carsten Michelsen og Rune Høgevoll bygde våren 2001 to 380 centerconsole og tilpasset designet til det norske markedet. Verdens råeste skjærgårdsjeep skrev Praktisk Båtliv etter testen sommeren 2002 og etter dette har båtene fått behørig omtale i fagpressen. En naturlig følge av dette var at de to fikk ansvaret for salget til det norske markedet. Etter hvert har Nor-Tech bemerket seg med å stille med de råeste båtene på "Sjøen for alle" og Sørlandet båtmesse i Arendal. Når våren går over til sommer i 2005 kan vi skilte med at det nesten finnes samtlige av Nor-Tech's modeller i Norge. Kun modellene V-5000 og SuperYacht 80 "mangler".

Nor-Tech ble etablert i Norge i 1987 og har siden 1992 har Nor-Tech vært etablert med produksjonsutstyr sør-vest i Florida . I dag kan vi levere våre  kunder et stort utvalg av ulike løsninger, basert på våre 38`, 43` eller 50`fots skrog

Nor-Tech har egne fasiliteter for modifisering, testing og optimaliering av motorer. Alt etter kundens ønske

www.nor-techboats.com

 

 

 
 

Next
 
Copyright © 2005 Nor-Tech All rights reserved